Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Megkérem képviselõtársaimat, foglalják el helyüket, megkezdjük a ma délutáni munkánkat. (Rövid várakozás után folytatja.)

Tisztelt Országgyûlés! Most az azonnali kérdések és válaszok órájára kerül sor. Az errõl szóló rendelkezések az új Házszabály 119. § (4) bekezdésében találhatók. A kérdés elmondására és a válaszadásra két-két perc áll rendelkezésre. A képviselõnek és a megkérdezettnek egyperces viszontválaszra van joga. Az utolsó szó joga a megkérdezettet illeti.

Dr. Farkas Gabriella képviselõtársunk, Magyar Demokrata Fórum, kérdést kíván feltenni a miniszterelnöknek "Miért ítéli a kormány pusztulásra kistelepüléseinket? - Falurombolás magyar módra" címmel. Tájékoztatom a tisztelt Országgyûlést, hogy a miniszterelnök a Házszabály 119. § (4) bekezdése alapján tájékoztatta az Országgyûlés elnökét, hogy halaszthatatlan közfeladatának ellátása miatt válaszadásra maga helyett feljogosítja Kuncze Gábor belügyminiszter urat. Megkérdezem dr. Farkas Gabriella képviselõ asszonyt, elfogadja-e a válaszadó személyét? (Dr. Farkas Gabriella: Igen.) Köszönöm szépen. Akkor megadom a szót Farkas Gabriellának, tegye fel kérdését.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage