Czoma Kálmán Tartalom Elõzõ Következõ

CZOMA KÁLMÁN (FKGP): Köszönöm szépen a szót, elnök asszony. Hajdú János képviselõ úr felszólalására szeretnék reagálni néhány mondatban.

Elõször is a Független Kisgazdapártot érintette, támadott bennünket, hogy mi ellenezzük ezt az úgynevezett Bokros-csomagot. Ez természetes, persze, hogy ellenezzük, mert azt, amit Hajdú János képviselõ úr elmondott, mi már nagyon sokszor átéltük. Tegnap is elmondtam, hogy kezdõdött valamikor a hatvanas években az új gazdasági mechanizmus bejelentésével, aztán folytatódott a Medgyessy-Békesi-féle adóbevezetéssel, az áfával....... Na mindegy, szóval akkor folytatódott. (Derültség.) Most ugyanúgy folytatódik, de most sem hisszük el, hogy ez valamit fog jelenteni, valamit fog érni. Mert amikor megfeszítettek bennünket, amikor a magyar népet kicsavarták, mindig elfolyt azt a pénz, soha nem léptünk elõbbre. Azt hiszem, hogy most ugyanebben a cipõben járunk, és nem tudjuk elhinni, hogy most megint elõre fogunk lépni valamit is a gazdaság helyreállítása terén.

Ezért kívántam szólni, és ezért ellenzi a Független Kisgazdapárt ezt a Bokros-csomagot. Köszönöm szépen. (Szórványos taps a jobb oldalon.)

(9.50)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage