Suchman Tamás Tartalom Elõzõ Következõ

DR. SUCHMAN TAMÁS tárca nélküli miniszter: Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselõtársaim! Nem teljesen biztos, hogy tudnom kellene arról, ki költöztetett és a költöztetést melyik cég végezte el, hiszen köztudomás szerint csak felügyelem a privatizációt, de a költözést nem felügyeltem.

Ennek ellenére természetesen tájékozódtam, és válaszolhattam volna egy szóval is, hogy: nem. Tehát az Állami Vagyonkezelõ Részvénytársaság megpályáztatta a munkát, megbízási fuvarozási szerzõdés jött létre - amelyet nagyon szívesen át fogok adni képviselõ úrnak -, amelyben vállalták e tevékenység elvégzését, igazolván alkalmasságukat arra, hogy ezt a munkát el tudják végezni. A megállapodásban kitértek arra is, hogy ha a feladat teljesítése során más személy közremûködését veszik igénybe, akkor az ezen közremûködõ tevékenységébõl fakadó károkkal mi lesz. Tekintettel arra, hogy ilyen károk nem voltak, ezért nyilván nem vizsgáltathattam meg azt, hogy kik voltak a közremûködõk és kikkel végezték el a munkát.

Készülve az ön kérdésére, még egyszer tájékozódtam, és azt a választ tudom adni, hogy a vállalkozó - aki önöknek nem nyilatkozott - megfelelõ számú rakodómunkással és személyzettel állt rendelkezésre a munka elvégzésére.

Utolsó kérdésére azt szeretném mondani, hogy úgy gondolom - bár nem vagyok a feketegazdaság elleni bizottság tagja -, biztosan nem kezdeném ezzel a feketegazdaság felszámolását.

Kérem, fogadja el a válaszomat. Köszönöm. (Taps a bal oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage