Selmeczi Gabriella Tartalom Elõzõ Következõ

SELMECZI GABRIELLA (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. A válasznak nagyon örülök, hogy a miniszter úr az érveket elfogadta, és a módosító javaslatokat is ezek szerint támogatni fogja. Azt hiszem, hogy egy parlamenti képviselõ, frakció lehetõségei ezzel kimerültek. A figyelmet felhívtuk a problémára, a módosító javaslatokat benyújtottuk.

Azonban gondolt-e arra a tisztelt miniszter úr, illetve a kormány, hogy a tb apparátusát el fogja önteni az igénylõlapok sokasága? Az igénylõlapokat fel kell dolgozni, ki kell értékelni, és a hibás példányoknál javítást kell majd kérni.

Tisztelt Miniszter Úr! Kérem, gondoljon még arra is, hogy hirtelen nagy mennyiségû munka fog szakadni a tb apparátusára, amelyet meg kell majd oldani. Ez a puszta határidõ-módosítás valószínûleg nem lesz elegendõ a probléma teljes megoldására; illetve szeretném még arra is felhívni a figyelmét, hogy a helyesen kitöltött ûrlapok száma nagyban fog függni az ûrlapok minõségétõl, azaz egyszerû, könnyen áttekinthetõ nyomtatványok kiadása és kiküldése szükségeltetik majd. Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz padsoraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage