Pokorni Zoltán Tartalom Elõzõ Következõ

POKORNI ZOLTÁN (Fidesz): Az ügyrendi kérdés tisztázása végett kértem csak szót, sem kedvem, sem energiám nincs ügyrendi vitába keveredni, tehát nem a vita kedvéért, csak a kérdés tisztázása végett szeretném hangsúlyozni, hogy Torgyán Józsefnek igaza van két kérdésben.

A Fidesznek elég jegyzõje ül a pulpituson ahhoz, hogy ezt a kérdést pontosan tudja rendezni. A második kérdés, amiben igaza van Torgyán József frakcióvezetõ úrnak, képviselõtársamnak, hogy a Fidesz idõben bejelentette a csere szándékát.

Amiben nincs igaza, hogy nem a kisgazdapártra haragudtunk, hanem pusztán azt akartuk elérni, hogy azt, amit a házelnök úr a mai napirend ismertetésekor korrektül és pontosan ismertetett, hogy tudniillik a Fidesz parlamenti képviselõcsoportja két leadott interpellációját fölcseréli, ezt a valóságban is érvényesítse a parlament elnöksége, ne pedig csak a bejelentés során.

Ezért voltam csak bátor fölhívni erre a figyelmet, mert ez a bejelentés elhangzott, én ezt tudottnak, regisztráltnak, a Házszabálynak megfelelõen bejelentettnek tekintettem, és ezt szerettük volna hallani, nem mást, eszünkbe sem jutott a kisgazdapártot egy szemernyire is háttérbe szorítani. Köszönöm a figyelmet. (Derültség. - Taps.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage