Aszódi Ilona Katalin Tartalom Elõzõ Következõ

ASZÓDI ILONA KATALIN (MSZP): Tisztelt Országgyûlés! Borzasztóan bánt, ha féligazságokat hallok, mert tudom, hogy az illetõ, aki ezeket mondja... (Az elnök megkocogtatja poharát.).., tudja a pontos igazságot is. Egyetlenegy dologra szeretnék reagálni; egyébként a jelenlegi eredmény bizonyítja is, amit mondani akarok, és az illetõ, aki ezt a féligazságot mondta, tudta azt, hogy nem igazat mond. (Közbeszólás a jobb oldalról: Mirõl beszél?!)

(20.30)

A sajtótájékoztatón a szocialista frakció nem jelentette be azt, hogy nemmel fog szavazni. Én személyesen sem jelentettem be, hogy nemmel fogunk szavazni. Úgy gondolom, hogy az Országgyûlés tájékoztatására ezt el kell mondanom: a sajtótájékoztatón azt mondtuk, hogy a szocialista frakcióban sokan vannak, akik nem értenek egyet a javaslattal, és mindenki úgy fog szavazni, ahogyan azt jónak látja. Ez így is történt. Úgy gondolom, eléggé meggyõzõ maga az eredmény.

Szerettem volna még néhány gondolatot mondani. Még egy mondatot talán, miután most már vége van, és lehet, hogy nem túlságosan aktuális a vitánk - és itt Giczy Györgynek hadd válaszoljak: a vitánk nem Filló Pállal és a delegált szocialista képviselõkkel volt, hanem a vitánk az eredménnyel volt. Köszönöm szépen.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage