Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Kérdezem, hogy kíván-e még valaki felszólalni? Nem kíván. Mivel a részletes vita e szakaszában további felszólaló nincs, ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

Az ajánlás 323-363. pontjai a VI. fejezet egyes rendelkezéseinek módosítására irányulnak. E fejezetben a környezetvédelem gazdasági alapjairól szóló rendelkezések találhatók. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni ebben a témakörben? Nincs jelentkezõ. Ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

Megkérdezem: kíván-e valaki szólni az ajánlás 364-471. pontjaihoz, amelyek a VII. fejezet egyes rendelkezéseinek módosítására irányulnak? Jelentkezõ nincs. A részletes vita e szakaszát lezárom.

Megkérdezem: kíván-e valaki szólni az ajánlás 472-493/1. pontjaihoz, amelyek a VIII. fejezet egyes rendelkezéseinek módosítására irányulnak? E fejezetben a környezetvédelemben az állampolgárok részvételének szabályairól szóló rendelkezések találhatóak. Jelentkezõ nincs. Ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

Az ajánlás 494-516. pontjai a IX. fejezet egyes rendelkezéseinek módosítására irányulnak. E fejezetben a környezetvédelmi felelõsség és a felelõsség általános alapjai fogalmazódnak meg. Megkérdezem: kíván-e valaki felszólalni? Nem kíván. Ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

Az ajánlás 516/1-536. pontjaihoz, amelyek a X. fejezet egyes rendelkezéseinek módosítására irányulnak? E fejezetben a zárórendelkezések találhatóak. Kérdezem: kíván-e valaki felszólalni? Nem kíván. Ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

Megkérdezem: kíván-e valaki szólni az ajánlás 1. pontjához, amely a törvényjavaslat címének módosítását kezdeményezi? Nem kíván. Ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

Megkérdezem: kíván-e valaki szólni az ajánlás 2-4. pontjaihoz, amelyek a törvényjavaslat preambulumának módosítását kezdeményezik? Nem kíván. Ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

A vita lezárása után az elõterjesztõ kap szót. Megkérdezem államtitkár asszonyt, hogy most, vagy pedig a módosító javaslatokról történõ határozathozatalt megelõzõen kívánnak-e szólni? Megadom a szót Szili Katalinnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage