Szilágyiné Császár Terézia Tartalom Elõzõ Következõ

DR. SZILÁGYINÉ CSÁSZÁR TERÉZIA jegyzõ: Tisztelt Országgyûlés! Most az azonnali kérdések és válaszok órája keretében benyújtott kérdések tárgyát, valamint benyújtóit ismertetem.

Dr. Pusztai Erzsébet, MDF, "Hol él ön, miniszterelnök úr? A miniszterelnök úr május 14-ei tv-nyilatkozata alapján" címmel a miniszterelnökhöz.

Barkóczy Gellért, FKGP, "Mikor biztosítják a tenyészállatok kihelyezését a magyar mezõgazdaságba?" címmel a földmûvelésügyi miniszterhez.

Dr. Varga László, KDNP, "A hazánkba látogató turisták biztonságáról" címmel a belügyminiszterhez.

Balsay István, Fidesz, "Az önkormányzatok ellehetetlenülése" címmel a pénzügyminiszterhez.

Mezõ István, MSZP, "Bezárathatja-e az Országos Egészségbiztosító Pénztár a szikszói kórházat?" címmel a népjóléti miniszterhez.

Iványi Tamás, SZDSZ, a nyíregyházi és a geszterédi vízellátó-rendszer önkormányzati tulajdonba adása tárgyában a közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszterhez.

Dr. Varga István, MDF, "Volt-e választási programja az MSZP-nek?" címmel a miniszterelnökhöz.

Morvai Ferenc, FKGP, "Miniszter Úr! Ha Ön nem tudta megoldani csak törvénytelen eszközökkel a Budapest Bank pénzügyi helyzetét, akkor milyen eszközök igénybevételével kívánja megoldani az ország pénzügyi stabilitását?" címmel a pénzügyminiszterhez.

Mádi László, Fidesz, a kórházak tárgyában a népjóléti miniszterhez.

Szöllõsi Istvánné, MSZP, "Mit kíván tenni a Közlekedési, Hírközlési és Vízügyi Minisztérium Békés megye ár- és belvízvédelmi mûveinek kiépítettsége elmaradásának felszámolása érdekében?" címmel a közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszterhez.

Kónya Imre, MDF, "Újra a szenzációs négyesrõl, a lakásépítési támogatások szûkítésérõl" címmel a pénzügyminiszterhez.

Izsó Mihály, FKGP, "Hogyan koplalják át a számosállatok az Agrobank pénzügyi zárlatát?" címmel a pénzügyminiszterhez és a földmûvelésügyi miniszterhez.

Csabai Lászlóné, MSZP, "Mikor és milyen formában kívánja a kormány kifizetni az egyházi ingatlanok kártalanítása ügyében már eddig elmaradt és a folyamatosan esedékessé váló összegeket az önkormányzatoknak?" címmel a mûvelõdési és közoktatási miniszterhez.

Dr. Dobos Krisztina, MDF, "Volt-e valaha is hasonló leépítés a felsõoktatásban?" címmel a mûvelõdési és közoktatási miniszterhez.

Dr. Torgyán József, FKGP, "Mi a Czinege-villa titka?" címmel dr. Suchman Tamás miniszterhez és a honvédelmi miniszterhez.

Koleszár Lajos, MSZP, "Miért tartja szükségesnek úthasználati díj megfizetésére kötelezni a tömegsportrendezvények, a kulturális rendezvények és a sportversenyek szervezõit?" címmel a közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszterhez.

(9.30)

Demeter Ervin, MDF, "Mit kíván rejtegetni az ÁVÜ egy ellenzéki képviselõ elõl?" címmel dr. Suchman Tamás privatizációs miniszterhez.

Torgyán József, FKGP, "A Budapest Bank-beli mûködésével kapcsolatban most felfedett 12 milliárd forintos anyagi visszaélésen túl még milyen visszaélések terhelik a lelkiismeretét?" címmel a pénzügyminiszterhez.

Birta Sándor, MSZP, "Van-e lehetõség arra, hogy az önkormányzatokat megilletõ jövedelempótló támogatás 50 százaléka is az elkülönített számlára érkezzen, hiszen így biztonságosabb lenne a gazdálkodás és nem fordulhatna elõ, hogy jóval késõbb jussanak a munkanélküliek ehhez a pénzhez?" címmel a pénzügyminiszterhez.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage