Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Engedjék meg, hogy ismertessem mai ülésnapunk programját.

Elõször a foglalkoztatás elõsegítésérõl és a munkanélküliek ellátásáról szóló törvény módosítását indítványozó törvényjavaslat általános vitáját folytatjuk és lezárjuk. E törvény vitájában elsõ hozzászóló Tóth Tihamér képviselõtársunk lesz. Majd körülbelül 10 órától 13 óráig a Magyar Köztársaság 1995. évi pótköltségvetésérõl szóló törvényjavaslat általános vitáját folytatjuk. Ezt követi az ebédszünetig az egyes fontos tisztségeket betöltõ személyek ellenõrzésére felállított bizottság két tagja megválasztásának semmisségérõl szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitájának folytatása és lehetõség szerinti lezárása. Végül, az ebédszünetet követõen, körülbelül fél 3-tól - itt jelzem, tisztelt Országgyûlés, hogy az ebédszünetet, a házbizottság ajánlásának megfelelõen, fél órával rövidebb ideig tartjuk a megszokottnál -, tehát fél 3-tól a gazdasági stabilizációt szolgáló egyes törvénymódosításokról rendelkezõ törvényjavaslat részletes vitáját folytatjuk és lezárjuk.

(09.10)

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik tehát a foglalkoztatás elõsegítésérõl és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztést T/912. számon, a foglalkoztatási bizottság ajánlását pedig T/912/2. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót. Elsõnek Tóth Tihamér képviselõtársunknak (MDF), õt követi Gyõriványi Sándor képviselõtársunk.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage