Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! A mai napon napirend utáni felszólalásra jelentkezett dr. Csapody Miklós képviselõtársunk, MDF. A ma kezdõdõ ülésünkön a holnapi napon napirend elõtt dr. Torgyán József frakcióvezetõ úr, Független Kisgazdapárt, és Csépe Béla frakcióvezetõ-helyettes úr, KDNP, kíván felszólalni.

(10.20)

Tisztelt Országgyûlés! A benyújtott elõterjesztést a kiküldött és kifüggesztett napirendi ajánlás, illetve annak függeléke tartalmazza.

Tájékoztatom képviselõtársaimat, hogy idõközben a kormány sürgõs tárgyalást kérve benyújtotta a rádiózásról és a televíziózásról szóló törvényjavaslatát T/1093. számon. Ugyancsak a kormány benyújtotta a szakképzésrõl szóló 1993. évi LXXIV. törvény módosítását indítványozó törvényjavaslatát T/1094. számon.

Az elõterjesztéseket a hétvégi futárpostában fogják kézhez kapni képviselõtársaim.

A sürgõs tárgyalásbavételrõl jövõ heti ülésünkön határozunk.

Tisztelt Országgyûlés! Bejelentem, hogy mentelmi ügyben érkezett megkeresést vettem át. A Miskolci Városi Bíróság levéltitok és magántitok megsértése ügyében indítványozza Szabó György képviselõtársunk, MSZP, mentelmi jogának felfüggesztését. A megkeresést kiadtam a mentelmi bizottságnak.

Tisztelt Országgyûlés! Felkérem jegyzõ képviselõtársaimat, hogy ismertessék a benyújtott azonnali kérdéseket, azok tárgyát és elõadóit, valamint a sorra kerülõ interpellációkat és kérdéseket, illetõleg benyújtóik nevét.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage