Fodor Gábor Tartalom Elõzõ Következõ

DR. FODOR GÁBOR mûvelõdési és közoktatási miniszter: Én értékelem képviselõ asszonynak a vehemenciáját. Ezt különösen akkor értékeltem volna, hogyha a parlamenti vitában elmondja, vagy akár szavazás elõtt, ugyanúgy megtehette volna. (Zaj, közbeszólások a jobb oldalon: Nem. Nem.) A parlament döntött ezekrõl a kérdésekrõl, és úgy gondolom, hogy mindazt, amit igyekszünk tenni ebben a kérdésben, pontosan az ellenkezõjét bizonyítja, mint a képviselõ asszony.

(14.10)

Az egyeséhez meg annyit hadd tegyek hozzá, hogy volt már nekünk a képviselõ asszonnyal vitánk itt a parlamentben, akkor is hasonlóan vehemensen állított valamit a képviselõ asszony, aztán az Alkotmánybíróság másképp döntött arról a dologról. Úgyhogy én azt javaslom, hogy ne ilyen érzelmi túlfûtöttséggel kritizáljuk egymást, hanem egy kicsit inkább az ésszerûség talaján. (Közbeszólások a jobb oldalról.)

Köszönöm szépen, és inkább a segítségét kérném ahhoz, hogy legközelebb okosan próbáljuk jobbá tenni mindazt, ami esetleg figyelmetlenségbõl vagy oda nem figyelésbõl született. (Közbeszólások a jobb oldalról. - Taps a bal oldalon.) Köszönöm szépen.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage