Fodor Gábor Tartalom Elõzõ Következõ

DR. FODOR GÁBOR mûvelõdési és közoktatási miniszter: Köszönöm szépen, elnök úr.

Képviselõ asszonynak azt javasolnám, szerintem nem lenne érdemes ezt a vitát különösebben tovább folytatnunk itt, a parlamentben, tekintettel arra, hogy eszem ágában sem volt megbántani a képviselõ asszonyt. Ha ezt tettem volna, akkor elnézést kérek tõle.

Egyáltalán nem akartam olyan szavakat használni, amelyeket õ tényleg személyes megtámadtatásnak vesz, vagy azokat szívére veszi, mert képviselõ asszony lelkiismeretes munkáját igazán tisztelem. Bár hozzátenném, egyáltalán nem értek egyet azzal, amit most is elmondott, de ez egy más lapra tartozik természetesen. Ez egy vitakérdés - úgy gondolom - kettõnk között, amit normálisan meg tudunk beszélni.

Egyébiránt úgy tudom, az alkotmányügyi bizottság azt az ülését befejezte, amelyen többek között azokat a vitás kérdéseket nézte meg, amelyek a szavazás elõtt olyanok voltak, amelyeknél bizonyos problémák felmerültek. Ez is közéjük tartozott, és azt az információt kaptam közben, hogy az alkotmányügyi bizottság megtalálta azt a módot, hogy hogyan tudja orvosolni ezt a problémát.

Egyébként pedig amit mondtam, általánosságban mondtam. Tehát ez minden képviselõre áll. Természetesen képviselõ asszony meg szokta tenni ezeket az észrevételeket. Én is sajnálom, hogy a költségvetési bizottság egy olyan módosító indítványt nyújtott be, amely nem a legpontosabb megfogalmazású volt. De egyébiránt ez az ügy legyen tanulság az elkövezendõkben mindannyiunkra nézve, hogy figyeljünk oda, milyen indítványok kerülnek még egy ilyen rohammunkában is elénk.

Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps a bal oldalon és középen.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage