Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem, van-e hozzászóló e szakaszhoz. (Nincs jelzés.) Nincs. A részletes vita e szakaszát lezárom.

Megkérdezem, kíván-e szólni valaki az ajánlás 7. pontjához, amely a törvényjavaslat 3. §-a (4) bekezdése módosításával az eljárási szabályokat kívánja megváltoztatni. (Nincs jelzés.) Mivel ilyen nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Az ajánlás 8. pontja a törvényjavaslat 5. §-át két új bekezdéssel kívánja kiegészíteni. Az alaprendelkezés a termékdíjkedvezmények szabályait tartalmazza. Módosító javaslathoz kapcsolódik a 23. pont, ezért indítványozom az összetartozó javaslatok tárgyalásának összekapcsolását. Aki ezzel a javaslattal egyetért, kérem, kézfelemeléssel jelezze! (Szavazás.) Köszönöm szépen. Megállapítom, hogy az Országgyûlés egyhangúlag elfogadta ezt az indítványt.

Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a javaslatokhoz. (Nincs jelzés.) Nem. A részletes vita e szakaszát lezárom.

Az ajánlás 9-16. pontjai a törvényjavaslat 6. §-ának megváltoztatására irányulnak. Az alaprendelkezés a termékdíjból befolyt összeg felhasználásának szabályait tartalmazza. A 9. ponthoz kapcsolódik a 22. és 24. pont, a 11. ponthoz pedig a 20. és a 27. pont. Indítványozom a 6. §-hoz benyújtott, továbbá az elõbb említett összetartozó javaslatok tárgyalásának összekapcsolását. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel jelezze! (Szavazás.) Köszönöm szépen. Az Országgyûlés az indítványt elfogadta.

(21.00)

Megkérdezem, hogy kíván-e valaki szólni a módosító javaslatokhoz. Megadom a szót Farkas Gabriella képviselõ asszonynak, MDF.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage