Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Más hozzászóló nem lévén, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Az ajánlás 17., 18., 19. és 21. pontjai a törvényjavaslat 7. §-a módosítását kezdeményezik, amelyek a rendszeres támogatás szabályait tartalmazzák. Indítványozom az összetartozó javaslatok tárgyalásának összekapcsolását. Kérem, hogy az indítványról kézfelemeléssel határozzon az Országgyûlés! (Szavazás.) Köszönöm szépen, látható többség. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni. Megadom a szót Farkas Gabriella képviselõ asszonynak, MDF. (Dr. Farkas Gabriella: Nem, az tévedés volt!) Elnézést.

Tehát akkor e szakaszhoz nem kívánt senki sem szólni, ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

Az ajánlás 26. pontja a törvényjavaslat 16. §-a (1) bekezdése módosítását kezdeményezi; ez a termékdíj-fizetés alapját határozza meg. Ehhez kapcsolódik a 32. pontban lévõ javaslat, amely a termékdíj-tételek meghatározását tartalmazza. Indítványozom ezért az összetartozó javaslatok összekapcsolását. Kérem, az Országgyûlés döntsön errõl! (Szavazás.) Köszönöm, az Országgyûlés elfogadta.

Megkérdezem tehát, hogy kíván-e valaki szólni a módosító javaslatokhoz kapcsolódóan. Farkas Gabriella képviselõ asszonynak adom meg a szót, MDF.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage