Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Más hozzászóló nem lévén, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 28. pontjához, amely a törvényjavaslat 19. §-a (2) bekezdésének elhagyásával az egyik zárórendelkezést kívánja kiemelni a törvénybõl. (Nincs jelentkezõ.) Mivel nem kíván senki, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Az ajánlás 30. és 31. pontjai a törvényjavaslat 2. és 5. mellékletének módosítását kezdeményezik; ezek az egyes termékdíj-tételeket tartalmazzák. Indítványozom a két módosító javaslat tárgyalásának összekapcsolását. (Szavazás.) Az Országgyûlés látható többsége ezzel egyetért.

Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a módosító javaslatokhoz kapcsolóan. (Nincs jelentkezõ.) Nem kíván, a részletes vita e szakaszát lezárom. (A terembe érkezõ dr. Kónya Imre dr. Pusztai Erzsébet helyére ül.) Megadom a szót Kónya Imre képviselõ úrnak... (Dr. Kónya Imre: Téves!)... Pusztai Erzsébet képviselõ asszony képviseletében. (Derültség.)

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vitát valamennyi módosító javaslatra vonatkozóan lezárom. Megkérdezem Szili Katalin államtitkár asszonyt, hogy minden bizonnyal a jövõ héten kívánnak válaszolni a vitában elhangzottakra... (Dr. Szili Katalin: Természetesen!) Erre elõreláthatólag jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a tulajdonviszonyok rendezése érdekében az állam által az állampolgárok tulajdonában igazságtalanul okozott károk részleges kárpótlásáról szóló 1991. évi XXV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája.

Az elõterjesztést T/1002. számon, a mezõgazdasági bizottság ajánlását pedig T/1002/3. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Megadom a szót dr. Lakos László földmûvelésügyi miniszter úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage