Gyimóthy Géza Tartalom Elõzõ Következõ

GYIMÓTHY GÉZA (FKGP): Köszönöm szépen, elnök asszony.

Tisztelt Államtitkár Úr! Természetesen, mivel a hivatalos hirdetõ újságban, az Expressz címû újság május 27-i számában szerepel a hirdetés - amely itt van elõttem -, s itt van a telefonszám is, természetesen önnek átadom, és kinyomozhatja a minisztérium, illetve az illetékes hatóság.

(14.50)

Én a pár másodpercben rendelkezésemre álló idõmben a következõkre szeretném felhívni a figyelmét. Mivel most már a kárpótlási és kárrendezési hivatalok is közvetlenül a Földmûvelésügyi Minisztérium vezetése alá tartoznak, úgy érzem, hogy sokkalta szorosabb együttmûködés kellene a földhivatalokkal, a kárrendezési hivatalokkal és minden olyan esetben, amit ön is említett. Nemzeti parkot nyilván nem lehet eladni, mivel az újságban megjelennek ilyen hirdetések, ezek nagyon jók arra, hogy a szerencsétlen embereket, állampolgárokat irritálják, a levelek tömkelege íródjon.

Tehát kérem, hogy a törvény legkeményebb szigorával járjanak el jelen esetekben. Ha már nem tud a kormányzat megfelelõ privatizációs feltételt biztosítani a kárpótlási jeggyel, nem sikerült a közüzemi tartozásokat kárpótlási jeggyel törleszteni a szerencsétlen üldözött embereknek, ne mindig a szegény emberekkel packázzanak úgymond a hivatalok, hanem itt a törvény legkeményebb szigorával járjanak el a spekulánsok ellen. Bízom benne, hogy ez történik. Köszönöm szépen. (Taps a jobb oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage