Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megkérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e az államtitkár úr azon válaszát, mely szerint harminc napon belül fog írásban válaszolni erre a kérdésre. Kérem, szavazzanak! (Szavazás: 161 igen, 16 nem, 9 tartózkodás)

Meg kell állapítanom, hogy a Ház ebben a pillanatban még nem határozatképes. Tisztelettel arra kérem a képviselõ urakat, hogy az irodákból fáradjanak fel az ülésterembe. Szeretném megkérdezni, hogy mindenkinek mûködik-e a szavazógépe. (Pál Béla és Lajtai István jelentkezik.) Köszönöm szépen.

Ismét kísérletet teszünk a szavazásra. Aki engedélyezi, hogy a minisztérium 30 napon belül válaszoljon, kérem, igennel, a többiek pedig egyéb módon szavazzanak! Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 196 igen szavazattal, 19 ellenszavazattal, 11 tartózkodás mellett engedélyezte, hogy a miniszter úr 30 napon belül írásban válaszoljon a feltett kérdésre.

Tisztelt Országgyûlés! Dr. Gerócs József képviselõtársunk, Független Kisgazdapárt, interpellációt nyújtott be a miniszterelnökhöz és dr. Suchman Tamás privatizációs miniszterhez "Hogyan befolyásolja keleti exportunkat, importunkat az energiaipar privatizációja?" címmel. Az interpellációra a téma szerint feladat- és hatáskörrel rendelkezõ Pál László ipari és kereskedelmi miniszter úr képviseletében Soós Károly Attila államtitkár úr válaszol. Megadom a szót dr. Gerócs József képviselõ úrnak, Független Kisgazdapárt.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage