Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Az indoklást követõen kérdezem a tisztelt Országgyûlést, egyetért-e az elõterjesztés sürgõs tárgyalásbavételével. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 310 szavazattal, 3 ellenszavazattal, 6 tartózkodással az országgyûlési határozati javaslatot sürgõs tárgyalásba vette.

Soron következik a vízgazdálkodásról szóló törvényjavaslat záróvitája és zárószavazása. Az elõterjesztést T/415. számon, az egységes javaslatot T/415/151. számon kapták kézhez. A Házszabály 107. § (1) bekezdése alapján az alkotmányügyi bizottság módosító javaslatot nyújtott be T/415/152. számon és errõl ajánlást készített T/415/153. számon.

Tisztelt Országgyûlés! Kérdezem dr. Hack Pétert, az alkotmányügyi bizottság elnökét, kívánja-e a módosító javaslatot szóban megindokolni. (Dr. Hack Péter: Nem, köszönöm.) Nem kívánja. A Házszabály szerint a záróvitában a részletes vitára vonatkozó rendelkezéseket kell alkalmaznunk. Kérdezem a képviselõket, kíván-e valaki szólni a módosító javaslathoz kapcsolódóan. (Dr. Kiss Róbert jelentkezik.) Kiss Róbert, a Szabad Demokraták Szövetsége részérõl. Megadom a szót Kiss Róbert úrnak.

(17.20)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage