Balsay István Tartalom Elõzõ Következõ

BALSAY ISTVÁN (Fidesz): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! A Fidesz Magyar Polgári Párt parlamenti képviselõcsoportja igennel szavazott a törvényre. (Közbeszólás: Helyes.)

Elismerjük azt, hogy sok olyan javaslatunk, amelyet elõttem képviselõtársaim is idéztek, nem kapott helyet a törvényben. Számunkra azonban megnyutatóak voltak a miniszter úrnak a zárszavában a vízdíjról, a víz áráról, a vízi környezet védelmérõl, a vízminõség-védelemrõl vallott, elmondott nézetei.

Mi nagyon fontosnak tartjuk azt, hogy a vízügyi törvény elfogadásával megvalósuljanak a Magyar Köztársaság területén az emberi környezet egyik legfontosabb elemével, az ivóvízbázis-védelemnel és egyáltalán a vízügyi politikával kapcsolatosan azok az elképzelések, amelyek nem egy-egy szakembercsoportnak a nyakába kívánják varrni az elmúlt évek politikai bûncselekményeit, politikai tetteit, hanem lehetõséget adnak arra, hogy bizonyítsák végzettségüknek, képzettségüknek és hivatásuknak megfelelõen tehetségüket. Ezért szavaztunk igennel a törvényre (Taps.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage