Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Elnézést kérek, nemsokára elérkezünk egy másik szavazáshoz, a kivételes eljárás megszavazásához is. Ez a kérdés a Házszabályra vonatkozott, azonban az elnökváltás közben nem tudtam jól követni, hogy milyen ügyrendi problémája van frakcióvezetõ úrnak. De most már értem, és visszatérünk a kivételes eljáráshoz.

Megkérdezem dr. Nagy Sándort, a napirendi pont elõadóját, kíván-e válaszolni. (Dr. Nagy Sándor: Köszönöm szépen, nem!) Nem kíván válaszolni.

Tisztelt Országgyûlés! Mivel a törvényjavaslathoz módosító javaslatot senki sem nyújtott be, a törvényjavaslat elfogadásáról kell határoznunk. Megkérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a pénzintézetekrõl és a pénzintézeti tevékenységrõl szóló 1991. évi LXIX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 292 igen szavazattal, 12 tartózkodás mellett, ellenszavazat nélkül a törvényjavaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem a képviselõcsoportokat, hogy kívánják-e szavazatukat indokolni. (Senki sem jelentkezik.) Nincs jelentkezõ.

Tisztelt Országgyûlés! Akkor most visszatérünk arra a kérdésre, amit Torgyán József frakcióvezetõ úr felvetett. Kíván valaki ebben az ügyrendi kérdésben megszólalni? (Dr. Szájer József jelentkezik.) Megadom a szót Szájer József frakcióvezetõ úrnak, Fidesz.

(18.40)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage