Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról várhatóan a jövõ heti ülésünkön határozunk.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Köztársaság 1995. évi pótköltségvetésérõl szóló törvényjavaslat részletes vitájának megkezdése. Az elõterjesztést T/901. számon, az Állami Számvevõszék kapcsolódó véleményét T/901/1. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/901/130. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! A tavalyi költségvetés részletes vitájához hasonlóan, figyelemmel a fejezeteken átnyúló összefüggésekre, a Házszabály 105. §-a (4) bekezdése alapján indítványozom az elõterjesztés valamennyi részrendelkezése tárgyalásának összekapcsolását. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége az indítványnak helyt adott. Ennek megfelelõen a részletes vitában a pótköltségvetési törvényjavaslat összes részrendelkezései tárgyalását összekapcsoltam.

Tisztelt Országgyûlés! Felhívom figyelmüket, hogy a törvényjavaslat részletes vitája a módosításokkal érintett rendelkezések megvitatásából áll. Tehát nem nyílik meg a részletes vita például az I., a III., a IV., az V. fejezetek kiadási elõirányzatairól.

Kérem képviselõtársaimat, hogy a részletes vita jellege megõrzésének érdekében felszólalásuk kezdetén jelezzék, hogy mely módosító javaslathoz kívánnak hozzászólni. Elõször az egyes bizottságok elõadóinak a felszólalására kerül sor. Megadom a szót Miakich Gábornak, az önkormányzati bizottság elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage