Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Kérdezem, kíván-e valamelyik frakció ehhez az ügyrendi javaslathoz hozzászólni. (Nincs jelzés.) Nem kíván.

Határozathozatalt rendelek el Szekeres Imre ügyrendi javaslatáról. Tehát nem halasztjuk még a mai napon el, csak felfüggesztjük a felsõoktatási törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitáját, és a szavazások után térünk rá vissza - ez a javaslat. Kérem, aki ezzel egyetért, szíveskedjék kézfeltartással jelezni! (Szavazás.)

Ez elsöprõ többség volt... (Derültség.).., úgyhogy ennek megfelelõen a felsõoktatásról szóló törvény módosítása tárgyában benyújtott törvényjavaslat általános vitáját felfüggesztem.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a tulajdonviszonyok rendezése érdekében az állam által az állampolgárok tulajdonában igazságtalanul okozott károk részleges kárpótlásáról szóló 1991. évi XXV. törvény módosítása tárgyában benyújtott törvényjavaslathoz elõterjesztett módosító javaslatok határozathozatala. Az elõterjesztést T/1022. számon, a bizottságok együttes ajánlásait pedig T/1022/8. számon, valamint T/1022/11. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem dr. Lakos László földmûvelésügyi miniszter urat, kíván-e a vitában elhangzottakra válaszolni. Igen, megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage