Toller László Tartalom Elõzõ Következõ

DR. TOLLER LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Nem tudom, hányadszor él az ellenzéki képviselõtársaink csoportja azzal a felvetéssel, hogy halasszuk el az általános vitát e tárgyban. Kérdezem azt, hogy kinek jó ez? (Zaj a jobb oldalon. - Dr. Balsai István: Nem kellett volna beterjeszteni!) Úgy gondolom, hogy ezt a határozati javaslatot a nemzetbiztonsági bizottság fenn fogja tartani. Úgy gondolom, hogy ezt az ügyet végig kívánjuk vinni jobb meggyõzõdésünk szerint - és majd késõbb két percben szeretnék reagálni tartalmilag is, hogy miért.

Azt is gondolom, senkinek nem tesz jót, ha úgy nyújtjuk ezt az ügyet, mint a rétestésztát. Tényleg méltatlan a bíró urakhoz, a Ház szelleméhez és fõleg azért, mert most már olyan maliciózus megjegyzések hangzanak el, amelyek tényleg nem ide illõek.

Kérem az elnök asszonyt, hogy ne napolja el az általános vitát; jelentõs Házszabály-beli aggályom is van az elnöki elnapolás tárgyában, amit a múltkor G. Nagyné Maczó Ágnes alelnök asszonynak kifejtettem. Köszönöm.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage