Trombitás Zoltán Tartalom Elõzõ Következõ

DR. TROMBITÁS ZOLTÁN (Fidesz): Elnök Úr! Ne haragudjon, hogy a késõi vitában itt most már képviselõtársammal ügyrendi kérdésekben kérünk szót. Én egyszerûen tényleg nem értem, mirõl folyik a vita. Szeretnék odafigyelni, de az elõbb Halda Aliz igen tisztelt képviselõtársam elmondott valamit. Fogalmam nincs, hogy õ most mit mondott el, mert egyszerûen már nem látjuk át a vitát, hogy hol tartunk. Azért lenne nagyon szerencsés minél elõbb a Sasvári képviselõtársam által javasoltak szerint szavazni, és akkor egy blokkban próbálni vitatkozni egyes kérdésekrõl, mert így össze-vissza, egymás mellett elmennek a vélemények. Én tényleg nem értem, hogy a megyei jogú városoktól a nem tudom, meddig, hogyan szaladgálunk össze-vissza.

Az új Házszabály nem véletlenül határozta meg a részletes vita módját és menetét, bizonyos logikából kiindulva 1848-tól vagy valahánytól kezdõdõen így folyt a Házban a részletes vita. Szabad György elnök úr biztos, jobban tudja, mint én, hogy hánytól volt ez pontosan, de valamikor a múlt században is így folyt ez a vita.

Szeretném javasolni, hogy minél elõbb szavaztassa meg elnök úr ezt az indítványt, mert sokszor már egyszerûen nem értem, mirõl folyik a szó. Köszönöm szépen.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage