Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Képviselõ úr, õszintén sajnálom, de nem tudom megadni a szót, mert nem lehet viszontválasszal élni a napirend elõtti kétperceseknél. Úgyhogy most tovább kell lépnünk.

Mielõtt továbblépünk, szeretném a házbizottság ülését 13 órára összehívni. Arra kérem az alkotmányügyi bizottság elnökét, hogy a házbizottság ülésén vegyen részt: a holnapi zárt ülésre vonatkozóan a meghívottak körérõl kíván a házbizottság tárgyalni.

Tisztelt Országgyûlés! A mai napon napirend után kíván felszólalni Selmeczi Gabriella képviselõtársunk, Fidesz. A holnapi napon napirend elõtti felszólalásra jelentkezett dr. Torgyán József frakcióvezetõ úr, Független Kisgazdapárt... (Közbeszólás: Tényleg?!)... és Deutsch Tamás frakcióvezetõ úr, Fidesz.

(9.40)

Tisztelt Országgyûlés! Sepsey Tamás képviselõtársunk, Magyar Demokrata Fórum - a rendkívüli ülésszakon szükséges számú aláírás csatolásával -, sürgõs tárgyalást kérve, önálló indítványt nyújtott be a kárpótlási jegyek felhasználásával kapcsolatos kormányzati feladatokról, H/1176. számon. Megkérdezem az elõterjesztõt, hogy kívánja-e az önálló indítványt két perc idõtartamban megindokolni. (Dr. Sepsey Tamás: Igen.) Igen, kívánja. Megadom a szót Sepsey Tamás képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage