Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Ez esetben a miniszterelnök úrnak legkésõbb a harmadik soron következõ azonnali kérdések órájában kell válaszolnia.

Tisztelt Országgyûlés! Dr. Torgyán József képviselõtársunk, Független Kisgazdapárt, kérdést kíván feltenni a miniszterelnök úrnak... (Közbeszólások az MDF padsoraiból: MDF következik! - Dr. Torgyán József: Az MDF a következõ, mert lemondott!) A következõ azonnali kérdésre Dobos Krisztina lenne, de nincs jelen a miniszter, aki válaszolna. Egy kis türelmet kérek, soron fog következni! Már intézkedtünk, hogy miniszter úr tartózkodjék az ülésteremben. Tehát, tisztelt Országgyûlés, folytatnánk a soron következõvel, és ahogy a miniszter úr, vagy képviselõje, államtitkár úr megérkezik, azonnal Dobos Krisztina képviselõ asszony következik sorra.

Tehát soron következik dr. Torgyán József képviselõtársunk, aki kérdést kíván feltenni a miniszterelnöknek "Befolyt-e a 16 millió a pénzügyminiszter úr feleségéhez és apósához?" címmel. Tájékoztatom az Országgyûlést, hogy a miniszterelnök úr a Házszabály 119. §-a (4) bekezdése alapján halaszthatatlan közfeladata ellátása miatt tájékoztatott, hogy Kuncze Gábor belügyminiszter urat kérte fel a válaszadásra. Megkérdezem a kérdezõ képviselõ urat, hogy elfogadja-e a belügyminiszter úr személyét, vagy ragaszkodik a miniszterelnökhöz.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage