Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Az elõbb azt mondtam, hogy Szent-Iványi István államtitkár úr reagálása lesz a tavaszi ülésszak utolsó mozzanata. Most némileg korrigálnom kell magamat annyiban, amennyiben azt mondom, hogy valószínûleg ez volt az utolsó mozzanata a tavaszi ülésszaknak - mert nem vagyok teljesen biztos benne, hogy ez volt az utolsó.

Tisztelt Országgyûlés! Ugyanakkor mégis egyfajta értékelést Szekeres Imre frakcióvezetõ úr már elvégzett, és mindenki el fog végezni egy értékelést, hiszen a tavaszi ülésszak zöme lezajlott. Mindenki legjobb belátása szerint értékeli majd a maga részérõl, hogy sikeres volt vagy kevésbé sikeres. Én magam is el fogok végezni egy értékelést.

Amit most itt az Országgyûlés elõtt befejezésként mondani tudok, az elsõsorban csak annyi, hogy én is szeretném köszönetemet kifejezni mindazoknak - mindenekelõtt képviselõtársaimnak -, akik a munka zömét vállalták és mûködtették az Országgyûlést. És természetesen az apparátusnak, amely - mint ahogy az elmúlt egy esztendõben mindig - tényleg a szó szoros értelmében éjjel-nappal rendelkezésre állt, és ahhoz a nagy teherhez, amely egyébként az Országgyûlésre hárult, biztosította a megfelelõ hátországot.

Tisztelt Országgyûlés! Ezek után nem marad más hátra: a legközelebbi ülésünkig mindenkinek nagyon jó pihenést kívánok.

Ezen kívül még két dolog van. Az õszi ülésszak elsõ, várhatóan kétnapos ülését szeptember 4-ére, 15 órára összehívom. Hangsúlyozom: ez az õszi ülésszak elsõ napja lesz. (Derültség.)

Még ezen kívül van egy jegyzõi bejelentés, és ezt követõen tényleg mindenkinek jó pihenést kívánok. (Taps.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage