Gyimóthy Géza Tartalom Elõzõ Következõ

GYIMÓTHY GÉZA (FKGP): Miniszter Úr! Amirõl ön is beszélt, hogy a Pénzügyminisztérium vezetõ tisztségviselõi, akikkel telefonon érintkeztem és kértem tõlük választ, ezek az urak megígérték augusztus elejére, augusztus közepére, augusztus végére. Ma szeptember elejét, maholnap közepét éljük. Kérem, ezt tapasztalom én mindenhol, hogy ahol vannak törvények, van jogállam ebben az országban, de az elkenése a dolgoknak!

Önök felelõs miniszterek, gondolom, tudják, önöknek nem elhúzni kell a problémákat, hanem konkrét választ kell adni azokra a kérdésekre, amelyet több száz dolgozó Környén is vár. Sajnos a miniszterek többsége, a földmûvelési miniszter úr, államtitkár urak megkapták ugyanezeket az adatokat, hogy teljesen törvénytelenül és jogtalanul történt az adásvételi szerzõdés. Ezt tudja mindenki! Tudja mindenki, hogy jogosulatlan E-hitelkibocsátás történt. Ezt semmissé kell önöknek tenni! Másfél év alatt egyetlenegy ilyen rablóprivatizációt önök nem akadályoztak meg és nem nyilvánítottak semmisnek.

(14.20)

Önök tehát véleményem szerint tovább már nem tudják ezeket az eseteket elkenni, elodázni. Önöktõl a nép intézkedést vár. Ha nem... (Az elnök kikapcsolja a képviselõ mikrofonját. - Taps a kisgazdák padsoraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage