Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! A mai napon napirend utáni felszólalásra jelentkezett dr. Takács Péter képviselõ úr, MDF. A holnapi napon napirend elõtt felszólalásra jelentkezett Pokorni Zoltán frakcióvezetõ-helyettes úr, Fidesz, Csépe Béla frakcióvezetõ-helyettes úr, KDNP, és dr. Torgyán József frakcióvezetõ úr, Független Kisgazdapárt.

Tisztelt Országgyûlés! Bejelentem, hogy Csabai Lászlóné képviselõtársunk, MSZP, tájékoztatott arról, hogy a mai napon képviselõi mandátumáról lemondott. Azt hiszem, mindnyájunk nevében megköszönhetem Csabai Lászlóné képviselõ munkáját, különösen az önkormányzati bizottságban végzett értékes tevékenységét, és jó munkát kívánunk neki polgármesteri tisztségében. (Taps.)

Tisztelt Országgyûlés! A kormány több elõterjesztést nyújtott be, ezeket a kiküldött és kifüggesztett napirendi ajánlás tartalmazza. Az indítványok címeit holnap, a bizottságok kijelölésekor ismertetem. Ugyancsak ekkor kerül sor a kivételes és sürgõs, valamint a sürgõs tárgyalásbavételekrõl történõ döntésekre.

Tisztelt Országgyûlés! Felkérem jegyzõ képviselõtársamat, hogy ismertesse a sorra kerülõ interpellációkat és kérdéseket, illetõleg benyújtóik nevét.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage