Torgyán József Tartalom Elõzõ Következõ

DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Ez elnök úrnál nyerõ, úgyhogy erre hivatkozom... (Derültség.) Azt hiszem, elnök úr, az igen tisztelt Ház kivételesen egyet fog velem érteni abban, hogy az amnézia az ténykérdés... (Nagy derültség.).., az nem becsületsértés. Elnézést, van épp elég orvos a frakcióban, úgyhogy gondolom, ezt igazolhatják önnel kapcsolatban. (Derültség. - Folyamatos zaj.)

Ami a másik észrevételt illeti, kérem, tessék a szavazás eredményét nyilvánosságra hozni! Ki fog derülni, hogy a kisgazda frakció volt az, amelyik az MSZP-vel szemben szavazott, amíg az MDF végig mellette szavazott.

Én magam személy szerint - nem csinálok belõle titkot - csak Katona Béla képviselõtársam mellett voksoltam, de úgy gondolom, egyéb vonatkozásban nem tartozom megindokolni a szavazásomat. De azért azt mégiscsak megteszem: úgy gondolom, az MSZP-többség nem szerencsés a privatizáció ellenõrzése esetében. Itt az ellenzék túlsúlya volna szerencsés, és ezért én az MSZP-többség ellen szavaztam. Ugyanakkor azonban nekem a személyes véleményem is az, hogy egyes nevek esetében távolról sem biztos, hogy szerencsés lenne, miszerint ugyanazok folytassák le a privatizáció ellenõrzését, mint akik privatizáltak.

Köszönöm a türelmüket. (Taps a Kisgazdapárt soraiban. - Szórványos taps az MSZP soraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage