Géczi József Alajos Tartalom Elõzõ Következõ

DR. GÉCZI JÓZSEF ALAJOS, a mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló bizottság elnöke: Tisztelt Ház! Tisztelt Elnök Asszony! Mint elnök asszony is már ismertette, Csabai Lászlóné képviselõtársunk, Nyíregyháza polgármestere úgy döntött, hogy alkotó energiáit teljes mértékben a város önkormányzásának szenteli, ezért 1995. szeptember 10-ei dátummal lemondott országgyûlési képviselõi mandátumáról. Megyei listán jutott az Országgyûlésbe, ezért Szabolcs-Szatmár megye pártalkotmány szerint illetékes párttestületei az MSZP részérõl helyére Czellár Istvánt delegálták.

A mandátumvizsgáló bizottság új képviselõtársunk választási iratait - ezen belül a választási bizottság által kiállított megbízólevelét - megvizsgálta, és azokat rendben lévõnek találta.

Mindezek után a bizottság egyhangú szavazással úgy döntött, hogy javasolja az Országgyûlésnek: igazolja Czellár István képviselõ úr mandátumát.

Engedjék meg, hogy a bizottság és a magam nevében képviselõi munkájához sok sikert és kudarctûrõ képességet kívánjak. (Taps.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage