Pallag László Tartalom Elõzõ Következõ

PALLAG LÁSZLÓ (FKGP): Köszönöm, államtitkár úr. A tulajdonos jogán nemhogy joga van szólni és fellépni bizonyos kérdésekben, hanem kötelessége is. Egyébként megjegyzem, hogy a 16 millió forintos végkielégítés három-négy szülõotthon éves költségvetése, három-négy település éves költségvetése és sorolhatnám tovább. A pénzintézetekben folyó engedélyezett negatív tevékenységek, jelenségek, a pénzintézeten belül mûködõ társaságok, csoportok lefölözik a pénzmozgásokat. Sajnos! Ha errõl nem tud az államtitkár úr, az nagy baj! Ha a pénzügyi kormányzat részese ezeknek a jelenségeknek, az még nagyobb baj.

Az a gyanúm, baj van itt mindenütt, minden szinten. Ide sorolom a fényes paloták kérdését is. Mindenrõl beszélnek, csak a lényeget hallgatják el. A "tiszta kezek" politikája volna az egyetlen megoldás, ami ezekben a kérdésekben rendet teremtene.

A múlt hét pénteki Csongrád megyei újságból értesültünk arról, hogy tévedésbõl egy kismama Wartburg személygépkocsiban szült egy benzinkútnál, mert már úgy tudták, hogy a csongrádi szülõotthonba nem lehet bemenni. Sajnos várható több olyan eset, amit szomorúan kell majd tudomásul vennünk. Egyébként köszönöm a válaszát.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage