Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Megkérdezem Lendvai Ildikó... - igen, tévedés ezek szerint, a képernyõrõl törölték a nevét.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor. A törvényjavaslat elfogadásáról kell döntenünk - pontosabban: az országgyûlési határozati javaslat elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, van- e ezzel kapcsolatosan bárkinek észrevétele. (Nincs jelzés.) Nincsen.

Tisztelt Országgyûlés! A határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a nukleáris biztonságról szóló egyezmény megerõsítésérõl szóló országgyûlési határozati javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 279 igen szavazattal, 1 ellenszavazattal szemben, 12 tartózkodás mellett az országgyûlési határozati javaslatot elfogadta.

Megkérdezem a képviselõcsoportokat, kívánják-e szavazatukat indokolni. (Nincs jelzés.) Egy képviselõcsoport részérõl sem történt ilyen igény jelzése.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a légvédelem földközeli és kis magasságú oltalmazási képességének megõrzésérõl szóló, valamint a légvédelem rádiólokációs, felderítõ, információs és vezetési rendszere fejlesztésérõl szóló országgyûlési határozati javaslatok együttes általános vitája és a határozathozatalok. Az elõterjesztéseket H/1297. és H/1298. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Elõször a miniszteri expozé következik. Megadom a szót Keleti György honvédelmi miniszter úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage