Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát elnapolom, természetesen a délután folyamán - az elõzetesen jelzett idõpontban - a képviselõknek még lehetõségük lesz arra, hogyha szándékoznak, e kérdéskörben felszólalhatnak. Így az általános vita folytatására délután kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! A ma reggeli bizottsági elnöki értekezlet javaslata alapján a népesség egy része személyi, családi és lakásviszonyainak 1996. évi összeírásáról szóló törvényjavaslat tárgyalására kijelölöm az önkormányzati bizottságot. A társadalombiztosításról szóló törvény módosításáról szóló törvényjavaslat, valamint a szövetkezeti törvényhez kapcsolódó átmeneti szabályokról szóló törvény módosítását indítványozó törvényjavaslat tárgysorozatba-vételérõl való döntésre kijelölöm a foglalkoztatási bizottságot, "Az azonnali kormányintézkedés megtételére a jövõ évi mezõgazdasági termelés biztosításáról" címet viselõ országgyûlési határozati javaslatra a mezõgazdasági bizottságot.

(Miután a teremben folyamatosan szólalnak meg a rádiótelefonok:) Mielõtt folytatnám a felsorolást, tisztelt Országgyûlés, a mai délelõtt folyamán legalább hatszor csöngött telefon az ülésteremben. A korábbi megállapodásnak megfelelõen nemcsak a képviselõket, hanem a jelen lévõ újságírókat, szakértõket is kérném, hogy mûködõ telefonnal az ülésterembe ne jöjjenek be; zavarja a technikát és a képviselõk munkáját is. Köszönöm.

Tisztelt Országgyûlés! Tájékoztatom az érdekelteket, hogy az Országgyûlés elnöke a 16 óra 30 perckor kezdõdõ szünetre összehívta a házbizottság rendkívüli ülését. Az írásos meghívót a frakcióvezetõk hamarosan kézhez kapják.

Tisztelt Országgyûlés! Jelzést kaptam, hogy szólni kíván Takács Imre úr, a Magyar Szocialista Párt részérõl. Kérdezem, hogy ügyrendi kérdésben vagy milyen jellegû a hozzászólása.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage