Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Az azonnali kérdések, a kérdések és az interpellációk elmondására kedden 14 órától kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik ma kezdõdõ ülésünk napirendjének megállapítása. A házbizottságnak az Országgyûlés ma kezdõdõ ülése napirendjére és az elõterjesztések együttes tárgyalására és idõtartamára vonatkozó ajánlását a hétvégi futárpostában kézhez kapták képviselõtársaim.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy egyetért-e a házbizottság ajánlásával. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége a házbizottság ajánlását elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Ennek megfelelõen soron következik a légi közlekedésrõl szóló törvényjavaslat általános vitájának megkezdése. Az elõterjesztést T/1322. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/1322/2-3. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! A házbizottság ülésén létrejött megállapodásnak megfelelõen a mai napon a miniszteri expozéra és a bizottsági elõadók felszólalásaira kerül sor. A frakciók vezérszónokai hozzászólásaikat holnap fogják elmondani.

Ennek megfelelõen megadom a szót dr. Lotz Károly közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszter úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage