Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm, miniszter úr. Tisztelt Országgyûlés! Most a módosító javaslatokról határoz az Országgyûlés, a T/1301/31. számú ajánlás I. fejezete szerint. Ez az ajánlásrész a kijelölt bizottság által benyújtott - tehát általa értelemszerûen támogatott - módosító javaslatokat tartalmazza. Felhívom a figyelmüket, hogy - a korábbi Házszabály rendelkezéseivel ellentétben - a nem támogatott módosító javaslatokról a képviselõcsoportok nem kérhetnek szavazást.

Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést: elfogadja-e a mezõgazdasági bizottság T/1301/31. számú ajánlásának I. fejezetében az 1-44. sorszám alatt fekvõ módosító javaslatokat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 271 szavazattal, 3 ellenszavazattal, 1 tartózkodás mellett a módosítójavaslat-csomagot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! A zárószavazásra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Most soron következik a Magyar Köztársaság és Ukrajna között a magyar-ukrán államhatár rendjérõl, a határkérdésekben való együttmûködésrõl és kölcsönös segítségnyújtásról szóló szerzõdés megerõsítésérõl szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitája és a határozathozatal. Az elõterjesztést H/1369. számon, a bizottságok ajánlásait H/1369/1-2. számon kapták kézhez.

Megadom a szót Világosi Gábor államtitkár úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage