Demeter Ervin Tartalom Elõzõ Következõ

DEMETER ERVIN (MDF): Köszönöm szépen válaszát, miniszterelnök úr. Egy lépéssel tovább vagyunk. Sajnálom, hogy ön nem érzékelte, a kormány által tett intézkedések rosszak, ezt bizonyítja az, hogy a mai azonnali kérdések órájában három kérdés foglalkozik ezzel, ebbõl csak egy ellenzéki, kettõ az ön soraiból.

(14.40)

De kell hogy bizonyítsa az is, hogy a kerületi önkormányzatok éppen pár napja foglalkoztak ezzel a kérdéssel, és úgy ítélték meg, hogy ez a támogatásra kiutalandó pénz sok családnak még arra sem elég, hogy egyszer befûtsenek a kályhába.

Tisztelt Miniszterelnök Úr! A kormánynak ez a megoldása diszkriminatív, a többletkiadást nem ellentételezi, a szétosztás módja elfogadhatatlan, ezért tisztelettel megismétlem a Magyar Demokrata Fórum javaslatát:

Javasoljuk, mérjék fel településenként, pontosan hányan fûtenek tûzelõolajjal - az önkormányzatok ebben bizonyára segítenek. Ideiglenes jelleggel maradjon fenn a szociális segély lehetõsége, de végsõ megoldásként az adó-visszatérítés rendszerét és ennek kidolgozását tartjuk. Ezért tisztelettel kérem, most az egyszer fogadja meg, és hallgasson az ellenzéki véleményekre is. (Taps a jobb oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage