Mádi László Tartalom Elõzõ Következõ

MÁDI LÁSZLÓ (Fidesz): Szakmai vitát folytatunk, amely - úgy érzem - nélkülöz érzelmi vagy személyes elemeket, ezért bátorkodtam újra kétperces reagálásra lehetõséget kérni.

Igen, három biztosítási forma van, de a részvénytársaságnak vannak olyan jogosítványai és olyan lehetõségei, amelyek igazán országos szintûek és komoly, az egész lakosság számára figyelemre méltó biztosítási módozatok terjesztését teszik lehetõvé. Ez az egyik megjegyzésem, ami miatt a részvénytársaságnak én magasabb alaptõkét javaslok.

A másik dolog - amire már utaltam -, hogy nemcsak kifelé, az országhatáron kívülre kell nézni, hanem az eddigi gyakorlatot is nézni kell. Az eddigi gyakorlat nagyon komoly bázist jelent a törvényalkotás kapcsán. Az eddigi gyakorlat, bizony, egymilliárdos tõkekövetelményt jelentett, és ezzel jól mûködött a szektor. Azt gondolom, ebbõl az a következtetés lehetne, hogy ez a követelmény nem túlzó, hiszen már komoly verseny alakult ki. Ezért még egyszer megfontolásra javaslom a módosító indítványaimat. Köszönöm szépen.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage