Bakonyi Tibor Tartalom Elõzõ Következõ

BAKONYI TIBOR (MSZP): Tisztelt Ház! Egyetértek Farkas Gabriellával a 140-es módosító indítványt illetõen olyannyira, hogy azt gondolom, a 141-es nagyon kis pontosítással ezt a szakmai kérdést teljes egészében elrendezi. Amennyiben ez megfelelõ - tartalmát illetõen ugyanarról a témáról van szó -, azt gondolom, hogy egyetértünk.

Illetve egyetértek Mádi Lászlóval is abban, hogy a fogyasztóvédelem nagyon fontos szempont ennél a törvénynél olyannyira, hogy a módosító javaslatok kapcsán végére került egy olyan szerkesztett rész, amely tételesen felsorolja, hogy milyen fogyasztóvédelmi lehetõségeket biztosít a fogyasztók számára.

Egyetértek azzal is, hogy a szerzõdõ felek számára ezt közérthetõen kell megfogalmazni. Mivel, szintén a végén, arra is van módosító indítvány - amelynek pontos sorszámát nem sikerült megtalálnom -, hogy a szerzõdésben és egyébként is a fogyasztóvédelem dolgait konkrétan rögzíteni kell, azt hiszem, hogy a fogyasztóvédelem fontosságában és célszerûségében teljes mértékben egyetértünk. Köszönöm.

(19.20)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage