Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Felhívom képviselõtársaim figyelmét, hogy a részletes vitában kizárólag a módosító javaslathoz vagy a módosító javaslattal érintett részhez lehet hozzászólni.

Tisztelt Országgyûlés! Az ajánlás 1. és 2. pontjában a törvényjavaslat címére, illetve a preambulumra vonatkozó módosító javaslat található, ezekhez - a Házszabály értelmében - a részletes vita végén lehet hozzászólni.

Tisztelt Országgyûlés! Az ajánlás 4., 7., 8., 9. és 10. pontjai a törvényjavaslat 3. § (1) és (2) bekezdésének módosításával a kamara feladataira, illetve az ezzel kapcsolatos értelmezõ rendelkezésekre tartalmaznak módosításokat. Indítványozom az összetartozó javaslatok tárgyalásának összekapcsolását. Az indítványról kézfelemeléssel határoz az Országgyûlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm. Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége a javaslatot elfogadta.

Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a részletes vita e szakaszához. (Nincs jelentkezõ.) Mivel nincs hozzászóló, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Megkérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 12. pontjához, amely a törvényjavaslat 4. § (1) bekezdés b) pontjának módosításával a névjegyzékben kötelezõen feltüntendõ adatok körét kívánja szûkíteni. Csapody Miklós képviselõtársunknak adom meg a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage