Puha Sándor Tartalom Elõzõ Következõ

DR. PUHA SÁNDOR (SZDSZ): Köszönöm, elnök úr. Kedves Kollégák! - majdnem mondhatnám ezt is, hiszen csak néhány állatorvos és még néhány tiszteletbeli kolléga hallgatja a vitát. (Derültség.)

Az eredeti szöveg azért volt véleményem szerint rossz, mert a települési önkormányzat jegyzõjét, csak a székhely szerinti jegyzõt kívánja értesíteni, holott a mûködési terület több községre is kiterjed, nyilván ezeknek a jegyzõknek az értesítése is indokolttá válik.

A második része a módosításnak azért szerepel ilyen hosszadalmasan, hogy amennyiben valamilyen speciális szakterületre, nagyobb területre kiterjedõ mûködési körzete, területe van a kollégának, akkor viszont már ne kelljen értesíteni az összes jegyzõt; akkor csak a település jegyzõjét, a székhely szerinti jegyzõt kell értesíteni. Nem lesz ez olyan sok - egy állatorvos esetében négy-öt-hat község jegyzõjérõl van szó mindössze, akit értesíteni kell ebben az esetben. Erre irányult a javaslatom, ezt szerettem volna elérni, hogy nyilván ezeket a jegyzõket is értesíteni kelljen. Köszönöm.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage