Csapody Miklós Tartalom Elõzõ Következõ

DR. CSAPODY MIKLÓS (MDF): Köszönöm, tisztelt elnök úr. Semmiképpen sem a kései párbeszéd kedvéért szólok, hiszen ez a javaslat logikus, azonban ahogy képviselõtársam is mondta, "csupán" négy-öt-hat jegyzõt kell értesíteni. Ez éppen elég!

Másrészt pedig, ha egy másik szolgáltató - tudom, hogy itt állatokról, élõlényekrõl van szó, nemzetgazdaságról stb. -, de ha például egy autószerelõ adatai megváltoznak, akkor errõl nem kell értesíteni négy-öt-hat jegyzõt. Annál is inkább, mert ezt támogatja a mezõgazdasági bizottság, és az elõterjesztõ képviselõje is egyetért Puha Sándor képviselõtársam elõzõ javaslatával; tehát én az esélyeket meg a valószínûséget most nem mérlegelem, pusztán annyival szerettem volna ehhez hozzájárulni, hogy az adminisztrációt egy kicsikét egyszerûsítsük. Másutt is szükség volna erre, de ha ez elkerülhetetlen, akkor - ez nyilván így lesz - véleményem szerint fölösleges ezt tovább ragozni.

A szövegbõl nem derül ki, hogy ha a megyeszékhely szerinti jegyzõt kell értesíteni, akkor ez egy vagylagosságot jelent az elõzõhöz képest. Nem akarok kötözködni; én azt jelzem - megismétlem még egyszer és utoljára -: itt egy egyszerûsítést látnék én lehetõnek és szükségesnek. Köszönöm szépen.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage