Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Szántó Mihály képviselõ úr... - téves.

Mivel további felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

(20.00)

Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 18. pontjához, amely a törvényjavaslat 11. §-a (6) bekezdésének kiegészítésével azt kezdeményezi, hogy a küldöttgyûlés meghatározott feladatok ellátására az elnökséget saját tagjai közül válassza. (Senki sem jelentkezik.) Mivel nincs felszólaló, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Megkérdezem a tisztelt Országgyûlést, kíván-e valaki szólni az ajánlás 19. pontjához, amely a törvényjavaslat 12. §-a (3) bekezdésének módosításával az elnökség ülésezésére vonatkozó szabályokat kívánja módosítani. (Senki sem jelentkezik.) Mivel felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Megkérdezem a tisztelt Országgyûlést, kíván-e valaki szólni az ajánlás 20. pontjához, amely a törvényjavaslat 15. §-a (1) bekezdés a) pontjának módosításával az összeférhetetlenség szabályait kívánja kiegészíteni. (Senki sem jelentkezik.) Mivel nincs felszólaló, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Megkérdezem a tisztelt Országgyûlést, kíván-e valaki szólni az ajánlás 21. pontjához, amely a törvényjavaslat 15. §-a (3) bekezdésének kiegészítésével azt javasolja, hogy az országos szervezet tisztségviselõi a kamarai szervezetben ne csak egy tisztséget tölthessenek be. (Senki sem kíván szólni.) Mivel nincs felszólaló, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az ajánlás 23. és 24. pontjai a törvényjavaslat 15. § (5) bekezdésének módosításával az összeférhetetlenségi eljárás szabályainak módosítását kezdeményezi. Írásban elõre jelezte felszólalási szándékát dr. K. Csontos Miklós képviselõ úr, Független Kisgazdapárt, akinek megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage