Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Mivel további felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem: kíván-e valaki szólni az ajánlás 40. pontjához, amely a törvényjavaslat 34. §-ának új bekezdéssel történõ kiegészítésével azt javasolja, hogy a tisztségre jelöltnek a jelölés elfogadásáról nyilatkoznia kell?

Mivel nincs hozzászóló, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az ajánlás 41. és 42. pontjai a törvényjavaslat 42. §-a (1) és (2) bekezdésének módosításával az átmeneti és zárórendelkezések módosítását javasolják.

(20.20)

Indítványozom az összetartozó javaslatok tárgyalásának összekapcsolását. Az indítványról az Országgyûlés kézfelemeléssel határoz. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Látható többség, köszönöm. Az Országgyûlés többsége elfogadta az indítványok összekapcsolását.

Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a részletes vita e szakaszában. (Nincs jelentkezõ.) Nem kíván, ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

Megkérdezem, tisztelt Országgyûlés, kíván-e valaki szólni az ajánlás 2. pontjához, amely a törvényjavaslat preambulumának elhagyását kezdeményezi. (Nincs jelentkezõ.) Mivel nincs hozzászóló, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Megkérdezem, tisztelt Országgyûlés, kíván-e valaki szólni az ajánlás 1. pontjához, amely a törvényjavaslat címének módosítását javasolja. (Nincs jelentkezõ.) Mivel senki sem kíván, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vitát minden módosító javaslatra vonatkozóan lezártam. A vita lezárása után utoljára az elõterjesztõ kap szót, ha kíván... (Dr. Kis Zoltán: Nem.) Nem kívánja az államtitkár úr összefoglalni a módosító indítványokkal kapcsolatos véleményét, ezért a határozathozatal elõtt válaszol a vitában elhangzottakra, amire várhatóan a jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Napirend utáni felszólalásra jelentkezett Sasvári Szilárd képviselõ úr, Fidesz. Megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage