Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. (Zaj.) Tisztelt Országgyûlés! A képviselõ úr nem fogadta el a miniszteri választ. (Folyamatos zaj. - Közbeszólások az MSZP padsoraiból: Ezt nem mondta!) Tisztelt Országgyûlés! Ha csendben lennének a képviselõ urak, hallanák, hogy a képviselõ úr mondta. (Derültség. - Szórványos taps az ellenzéki padsorokból.) Ezzel fejezte be, hogy nem fogadom el a választ.

Mivel a képviselõ úr nem fogadta el a választ, kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a miniszteri választ. (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés a miniszteri választ 210 szavazattal, 31 ellenszavazattal, 30 tartózkodással elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Morvai Ferenc képviselõ úr, a Független Kisgazdapárt képviselõje, interpellációt nyújtott be a miniszterelnökhöz "Mikor történik meg végre a 'New York-New York'-ügyben a TV vezetõinek, valamint a pazarlásban részt vevõ személyek törvényes felelõsségre vonása?" címmel. Tájékoztatom önöket, hogy az interpellációra a miniszterelnök úr megbízásából a téma szerint feladat- és hatáskörrel rendelkezõ pénzügyminisztériumi államtitkár úr, Akar László úr válaszol.

Megadom a szót Morvai Ferenc úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage