Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztõ jelezte, hogy az ajánlás 226. és a kiegészítõ ajánlás 21. számú pontjában lévõ indítványokat tartalmában támogatja, de ezek megfogalmazása koherenciazavart eredményez, így a Házszabály 107. § (1) bekezdése szerint további módosító javaslat benyújtása várható. Erre figyelemmel a jövõ héten záróvitára is sor kerül.

Tisztelt Országgyûlés! Bejelentem, hogy dr. Kutrucz Katalin képviselõ asszony a gazdasági bizottságnak az ajánlás 111/1. számú pontjában lévõ visszavont módosító javaslatát a Házszabály 103. § (3) bekezdésére figyelemmel sajátjaként elõterjesztette a törvény koherenciájának megõrzése érdekében. Így már nincs akadálya annak, hogy az Országgyûlés a támogatott módosító javaslatok körében döntsön errõl az indítványról is. Tájékoztatom önöket, hogy az elõterjesztõ ezzel a módosító javaslattal egyetért.

Felkérem jegyzõ képviselõ asszonyt, ismertesse azoknak a módosító javaslatoknak az ajánlási sorszámát, amelyeket az elõterjesztõ támogat.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage