Csépe Béla Tartalom Elõzõ Következõ

CSÉPE BÉLA (KDNP): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Úgy véljük, hogy ennek a kérdésnek most nem annyira az elõtörténete és a majd késõbbi, esetleges módosító javaslatok útján, a költségvetésben történõ valamiféle megoldása a lényeg, ezek is fontosak és megszívlelendõk, azonban itt az a lényeg, hogy igen sok háztartásban fáznak az emberek a tél beköszöntével. Tehát egy sürgõs, hathatós segítség kell.

Mi október 31-én csatlakoztunk ehhez a felvetéshez, és örömmel üdvözöljük ezt a sürgetést. Úgy gondolom, az sem megoldás, ha itt napirend elõtt heteken át sürgetni kényszerülünk. Ezért tisztelettel kérjük a kormányt, hogy igen rövid idõ alatt gondoskodjon ennek a megfelelõ megoldásáról, konkrétan arról, hogy azok a kompenzációk, amelyek tudomásunk szerint nem megfelelõen lettek elosztva, olyan helyre is kerültek, ahol nincs is rá szükség. Tehát egy ilyen kompenzációs zavar keletkezett. Erre tényleg áll az, hogy azonnali sürgõs segítség kell.

Úgyhogy, azt hiszem, nem túlzok akkor, ha felvetem azt, hogy erre érdemes lenne talán még egy kormánybiztost is kinevezni, hogy megoldja ezt vagy elõsegítse ennek a kérdésnek a megoldását. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage