Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Most az egyes képviselõcsoportok vezérszónokai fejtik ki álláspontjukat, a házbizottság megállapodásának megfelelõen legfeljebb húsz-húsz perces idõtartamban. Arra figyelemmel azonban, hogy a vita eddigi szakasza a tervezettnél hosszabb ideig tartott, a frakciók megállapodása alapján ma csak az SZDSZ-, az MDF- és az FKGP- képviselõcsoport, illetõleg a függetlenek részérõl jelentkezõ képviselõ ismerteti álláspontját. A holnapi ülésnap elsõ napirendjeként kerül sor az MSZP, a KDNP és a Fidesz vezérszónokainak felszólalására.

Mindezek alapján a következõ sorrendben adom meg a szót: elsõként Gaál Gyula képviselõ úrnak, a Szabad Demokraták Szövetsége részérõl, õt követi dr. Kádár Béla úr, MDF, majd Torgyán József, a Független Kisgazdapárt képviselõcsoportjának vezérszónoka.

Megadom a szót... (Gaál Gyula jelzi, hogy átadja az elsõbbséget dr. Kádár Bélának.)... Elnézést, valami kavarodást jeleznek a frakcióvezetõ urak. Kádár Béla úr szóljon elõször? (Gaál Gyula: A szokásoknak megfelelõen!) A Szabad Demokraták Szövetségének vezérszónoka jelzi, hogy átadja az elsõbbséget a Magyar Demokrata Fórum vezérszónokának. Kérném akkor, hogy innen a pulpitusról mondja el beszédét dr. Kádár Béla úr, a Magyar Demokrata Fórum képviselõcsoportjának vezérszónoka, és õt követi Gaál Gyula úr.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage