Fodor Gábor Tartalom Elõzõ Következõ

DR. FODOR GÁBOR mûvelõdési és közoktatásügyi miniszter: Köszönöm szépen, elnök úr, a szót. Én is nagy érdeklõdéssel hallgattam képviselõtársam kérdését, tekintettel arra, hogy nem elõször adott be képviselõ úr a Házban "Miben különböznek a könnyes milliók a könyves millióktól?" címmel kérdést. Ehhez képest azok, amiket megkérdezett, nehezen lettek volna kikövetkeztethetõk ebbõl a címbõl.

Úgyhogy képviselõ úrnak a kérdéseire most, jelen pillanatban nem tudok kimerítõ választ adni, ugyanis olyan konkrét dolgokat kérdezett tõlem, aminek természetesen utána kell nézni.

Egy biztos - hogy arra a kérdésre utaljak, amit a végén tett fel, nekem a Nemzeti Kulturális Alap mûködésével kapcsolatban -, hogy az én engedélyemmel semmiféle olyan típusú kiutalás nem történt a Nemzeti Kulturális Alapból, amire a képviselõ úr célzott. De úgy gondolom, hogy olyan fontos dolgokat fogalmazott meg, ami megéri, hogy egy bizonyos idõt rászánjunk, s egy megfelelõ alkalommal visszatérjünk erre. Képviselõ úrnak szeretnék választ adni az általa feltett kérdésekre. (Taps.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage