Bogárdi Zoltán Tartalom Elõzõ Következõ

BOGÁRDI ZOLTÁN (MDF): Miniszter Úr! Úgy látszik, nem teljesen világos a kérdésem. (Közbeszólások: Államtitkár!) Bocsánat: államtitkár úr. (Közbeszólás: Elõlegzi!) Nem teljesen világos, ugyanis nem azt kérdeztem, hogy miért ilyen kevés pénz, 200 millió forint. Egyébként mi ez a búzában elúszott tízmilliárdokhoz..? Nem ez volt a kérdés.

Az volt a kérdés, hogy miért csak egy hetük volt a pályázóknak arra, hogy a pályázatra benyújtsák a pályázatukat. Egy hét, amikor banki garanciát kérnek. Amelyik bank egy hét alatt garanciát tud adni, azt azonnal be kell zárni, mert csõdbe megy rövid idõn belül. Ezt mindenki tudja Magyarországon.

A másik az Ipari Minisztérium. Azért nem az Ipari Minisztériumot kérdeztem ebben az ügyben, mert önök a mezõgazdaság gazdái a kormányban, ha jól emlékszem. Az ipari miniszter úr a búzával kapcsolatosan azt mondta, hogy vihar egy lavór vízben az egész búzaügy. Vele kapcsolatosan nem lesz kérdésem, legfeljebb a miniszterelnök úrhoz, hogy alkalmas-e miniszternek egy ilyen ember - de ez a következõ. Köszönöm. (Taps az MDF soraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage